Wil jij je eerste vibrator bestellen? Of heb je er al één en is het tijd voor uitbreiding? Lees dan verder, want op deze pagina lees je alles wat je moet weten om een bewuste keuze te maken! Onderstaande tekst is volledig gericht als koopgids voor je eerste vibrator.

Wil jij de beste vibrator bestellen?

Vibrator bestellen, ze zijn er in alle soorten en maten!De beste vibrator is jouw vibrator. Geen mens is hetzelfde en daarom is het enorm belangrijk dat je goed nadenkt over het soort vibrator dat je wilt bestellen. Door het grote aantal verschillen in beschikbare masturbators voor vrouwen is het soms wat lastig om de juiste keuze te maken. We hebben hieronder alvast een aantal verschillende soorten voor je omschreven, hiermee helpen we je zeker op weg met je keuze! Hieronder vind je alles wat je moet weten over verschillende soorten vibrators die beschikbaar zijn om te bestellen.

Vibrators in onze shop

Klassieke vibrators

Klassieke vibrators zijn de vibrators zoals iedereen ze eigenlijk wel kent. Dit type vibrator heeft een glad, vaak glimmend, omhulsel en heeft de vorm van een soort langgerekte kogel. Vaak hebben deze klassieke vibrators slechts één vibratiestand, welke te bedienen is met een enkele knop onder op de schacht van de vibrator.

  • Klassieke vibrators zijn bedoeld voor inwendige stimulatie.

Tarzan vibrators

roze tarzan vibratorMisschien wel de bekendste vibratorsoort. Deze vibrator gebruik je inwendig en uitwendig door twee afzonderlijk trillende delen. Het ‘konijntje’ raakt de clitoris, wat een aangenaam gevoel geeft. Vaak hebben tarzan vibrators de optie om de trilstand van de clitoris-stimulator en de vibrator afzonderlijk in te stellen. Er zijn duizenden verschillende tarzan vibrators, ook wel ‘bunny vibrator’ genoemd.

  • Door vernuftig design bezorgt deze vibrator inwendige & clitorale stimulatie.

Oplegvibrators

oplegvibrator voorbeeldDit zijn vibrators die niet bedoeld zijn voor inwendig gebruik. Oplegvibrators stimuleren de clitoris. Het zijn vaak een soort trillende bolletjes met een ergonomisch ontwerp, of een soort handvat met een trillend element in de kop. Dit type vibrator is ideaal voor dames die graag een prettige stimulatie willen ondervinden zonder iets ‘naar binnen te schuiven’.

  • Oplegvibrators zijn bedoeld voor clitorale stimulatie.

Wand vibrators

Fairy turbo, wand vibratorWand vibrators zijn van een wat onbekendere vorm op vibratorgebied. Deze vaak grote apparaten hebben een enorm hoge draai & vibratiestand, en worden gebruikt om tegen de clitoris, tepels of eikel aan te houden. De wand vibrator dankt zijn naam aan het Engelse woord ‘wand’ wat toverstok betekent. Deze vibrators zijn in de jaren 60 ontwikkeld in de Verenigde Staten als ‘wand massager’ werd op de markt gezet als middel tegen verschillende kwalen bij vrouwen. Tegenwoordig is een wand vibrator natuurlijk nog steeds te gebruiken als verlichting bij verschillende spierkwalen, we raden je alleen aan om ‘m voor hele andere dingen te gebruiken!

  • Wand vibrators zijn bedoeld voor clitorale stimulatie en uitwendig gebruik.

Vibratie eitjes

paarse_bullet_vibrator_met_smartphone_app_26483_2Deze trillende eitjes zijn enorm leuk voor stelletjes en voor solo-gebruik. Door de (vaak draadloze) afstandsbediening kun je spannende avonturen beleven als je de afstandsbediening aan je partner geeft! Deze kleine eivormige vibrators hebben vaak meerdere trilstanden en zijn populair onder jonge stelletjes. Het is aan te raden om de eitjes alleen voor uitwendige stimulatie te gebruiken, aangezien er vaak geen draadje of koordje aan zit! Door het compacte formaat van deze eitjes kun je ze bij je ondergoed in stoppen en zal niemand door hebben dat je stiekem aan het genieten bent.

  • Vibratie eitjes zijn bedoeld voor uitwendige (of: clitorale) stimulatie.

Nu kun jij goed ingelicht je vibrator bestellen!

Wij hebben je alles verteld over verschillende soorten vibrators. Nu kun je zelf een weloverwogen keuze maken, en er één bestellen. Je kunt ons totale vibrator-aanbod bekijken via deze link. Succes, en als je nog vragen hebt dan staan we voor je klaar op twitter!

Bekijk hieronder alvast een voorproefje van ons zorgvuldig geselecteerde aanbod!