De meest luxe versie van de Satisfyer serie! De Satisfyer Pro Deluxe zorgt voor heerlijke snelle orgasmes door het stimuleren van de clitoris door middel van luchtdrukgolven.

79.95

Product Description

De Satisfyer Pro Deluxe is een geweldige nieuwe stimulator die werkt met de nieuwste technologie van luchtdrukgolven. Deze drukgolven en tintelende trillingen zorgen binnen no time voor de heerlijkste orgasmes binnen slechts enkele minuten. Door de zogenaamde touch-free stimulatie wordt hoogtepunten bereiken wel heel erg gemakkelijk. Je plaatst de siliconen kop van de stimulator op de clitoris en de Satisfyer doet de rest van het werk!. De Deluxe is waterdicht waardoor je hem lekker kan gebruiken onder de douche of in bad. Daarnaast is hij ook nog eens 100% hygiënisch doordat er geen water of andere vloeistof het apparaat binnen kan drinken. Om hem schoon te maken verwijder je simpelweg de siliconen kop. Wat de Satisfyers zo bijzonder maakt is dat ze superstil zijn. Genieten wordt zo nog extra makkelijk.

Hoe te gebruiken

De Satisfyer Pro Deluxe heeft maar liefst 11 standen en is makkelijk op te laden door de bijgeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Hij is misschien wat anders in gebruik dan dat je gewend bent, maar absoluut niet moeilijker. Plaats de siliconen kop van de stimulator simpelweg op de clitoris. Zodra je de perfecte spot hebt gevonden hoef je hem alleen maar te laten staan. Je zet hem aan door op de kleine knop aan de onderkant te drukken. Dit is de laagste massagestand. Om de intensiteit te verhogen druk je gewoon op de grote ovale knop. Bij elke keer drukken wordt de intensiteit verhoogd met 1 niveau. Er zit een LED op het bedieningspaneel die blijft branden terwijl de Satisfyer in gebruik is. Je kan hem uitzetten door weer op de kleine knop te drukken. En let op: deze toy mag alleen gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis.

Kenmerken Product

  • Materiaal: ABS (plastic) en siliconen
  • Te gebruiken met: glijmiddel op waterbasis
  • Aantal standen: 11
  • Bediening: pushbutton
  • Waterproof
  • CE-keurmerk
Related Products